Cursus kom hier
18302
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18302,wp-custom-logo,theme-bridge,bridge-core-2.6.8,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-25.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16130

 


De cursus die ervoor zorgt dat uw hond komt op commando!

🐾 Bent u op zoek naar een effectieve manier om uw hond te leren komen op commando? Ontdek dan onze cursus “Kom Hier voor Uw Hond”! 🐕

Deze cursus bestaat uit drie boeiende lessen, waarbij we de nadruk leggen op het opbouwen van een sterke connectie tussen u en uw viervoeter. Onze ervaren instructeurs zullen u begeleiden in het proces van het aanleren van essentiële commando’s, met de focus op het commando “kom hier.”

In de eerste les zullen we werken aan het versterken van de band tussen u en uw hond door middel van connectieoefeningen. We geloven dat een sterke band de basis vormt voor een succesvolle training. In de volgende lessen zullen we specifiek ingaan op het aanleren van het “kom hier” commando, en dit onder verschillende omstandigheden.

Onze professionele begeleiding zorgt ervoor dat zowel u als uw hond zich op hun gemak voelen tijdens de training. We begrijpen dat elke hond uniek is en daarom passen we onze aanpak aan om aan de specifieke behoeften van uw hond te voldoen.

Wilt u genieten van wandelingen zonder zorgen en het vertrouwen hebben dat uw hond altijd veilig naar u terugkeert? Schrijf u dan nu in voor onze “Kom Hier voor Uw Hond” cursus en investeer in een sterke band en gehoorzaamheid. Samen bouwen we aan een harmonieuze relatie tussen u en uw trouwe metgezel!

De cursus:

  • Les 1: Connectieoefeningen
  • Les 2: Kom hier onder verschillende omstandigheden
  • Les 3: Verfijning van het “kom hier” commando

Schrijf u vandaag nog in en geef uw hond de training die hij verdient! 🐶✨

 

Wanneer:

Deze cursus is privé en op afspraak.

Kostprijs :

165 euro

Open chat
👋Hallo Met Frederik,
Hoe kunnen we u helpen?