GEDRAGSBEGELEIDING VOOR HONDEN
15546
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15546,wp-custom-logo,theme-bridge,bridge-core-2.6.8,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-25.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16130

Hoe mooi kan het zijn dat mens en hond met elkaar samenleven. In de praktijk is dit niet altijd zo makkelijk. Durft uw hond wel eens gedrag vertonen waarvan u denkt dat dit niet kan of is dit wel normaal?

Loopt het niet zoals verwacht met uw hond?
In deze sociale wereld vertonen sommige honden dergelijke gedrag die we niet gewenst vinden of die we niet snappen . We kunnen u hiermee helpen .

Tijdens een gedragssessie gaan we op zoek naar waarom uw hond dergelijk gedrag vertoont en onderzoeken wat de dieperliggende reden kan zijn.  Aan de hand daarvan stellen we een stappenplan op. In dit stappenplan leren we u uw hond beter te coachen en te trainen. Het stappenplan en de hondentraining is op maat van baasje en hond.

 

Open chat
👋Hallo Met Frederik,
Hoe kunnen we u helpen?