OVER ONS
15257
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15257,wp-custom-logo,theme-bridge,bridge-core-2.6.8,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-25.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16130
Frederik Desmet – Hondenbegeleider

Wat begon als een hobby groeide uit tot een ware passie. Ik heb al heel mijn leven honden gekend maar de echte interesse kwam er in 2007. Dit was het moment dat ik van mijn passie mijn beroep wou maken.

Mijn doelstelling is om u te helpen bij de opvoeding van uw hond en u ook die passie te laten ervaren die ik voel voor honden.

over_ons_annelies
Annelies Gelaude – Hondentrimmer

Ik heb meer dan 20 jaar ervaring met honden en paarden. Al sinds mijn kinderjaren heb ik de liefde voor dieren mogen ervaren dankzij mijn vader. Ik ben gefascineerd door de vacht van honden en ben nu een gediplomeerd trimster van honden.

Mijn liefde voor puppy’s is zo groot wat mij de ideale coach maakt om u te coachen bij de opvoeding van uw pup.

Onze doelstelling is om u te helpen bij de opvoeding van uw hond en u ook de passie te laten ervaren die wij voelen voor honden.

Open chat
👋Hallo Met Frederik,
Hoe kunnen we u helpen?